relax

Hej på er!
Ligger för tillfället i min säng och kikar lite DH.
Det har varit en jobbig dag idag, en sån där då manvaknar upp och det känns som man jobbat två veckor i sträck 24/7 trots att man inte har det. Var trött som bara den då jag vaknade men det gick över när jag kom till jobbet. Kom hem runt halv åtta och har bara tagit det lugnt sen dess.
I morgon börjar jag klockan 16 så ska möta upp Madde H och Maria innan det för lite solning och annat smått och gått. Kram på er!

upgrade

Hello!
Igår kom min fina mamma och hälsade på. Vi gick runt på stan i det fina vädret och bara njöt. Så skönt att träffa henne. Hon spenderade natten här och i dag var det inte lika fint väder men det fick bli lite shopping idag med. Mamma verkade trivas bra med umeås shopping. Bra det! Innan jag följde henne till bussen hem så gjorde vi lite middag här hemma hos mig och madde och avslutade med lite jordgubbar. Jag saknar henne redan. Men jag har bara sex dagars jobb framför mig innan två veckors semester. Jag längtar så jag spricker. Dessa sex dagarna kommer gå så fruktandsvärt sakta, det känner jag på mig. Bara för att jag längtar efter något. Annars då?
Har även hunnit med att fara och sola med madde och sedan agerat frisör på henne. First time, ganska duktig va jag. Men nu ska jag gå och borsta tänderna och så och sedan lägga mig och titta lite DH. Har träningsverken fån hell by the way. Inte nice. Men, herrå!

remember

Tjeeeena bloggen.
Vad har jag gjort på senaste tiden? Jani, jobbat och stått i.
Det är stört fint väder i umeåstad idag. och ändå ligger jag inne och chillar.
Men har faktiskt varit ute en sväng idag. Var på stan och köpte lite nödvändigheter.
Tyckte det skulle vara kul för er att veta att det är 12 DAGAR kvar tills jag har
två veckors semester. Det kommer bli awesome. Ska ha sjuuukt kul i piteå med
alla mina fina vänner och min family. Längtar.
Nu ska jag snart diska lite och sortera lite tvätt eftersom att jag ska tvätta i morgon.
Kan vara bra att göra bort sånt i förväg.
Men vi hörs och zez.♥

RSS 2.0