5, 4, 3, 2, 1 ..

Har haft en kul helg. I fredags så chillade jag med Bella. Vi rännde runt lite sen så somnade jag hyfsat tidigt. Kom nu att jag har bott där sen i torsdags, men minns inte vad vi gjorde då. Men igår bar det av till Luleå för cruising. Sen var vi hemma i Piteå igen vid ett och gick förbi Sjöbodan och hälsade på Emmy och Johanna. Efter det så skulle vi vandra till Sunes för lite nattmat. När vi hade beställt så skulle Bella hämta bestick och sånt. Då råkade hon välta ut hela lådan med gafflar. Med tanke på att det endast befann sig berusade personer på Sunes den tiden på dygnet en lördag natt så låtsades hon som ingenting. Mitt i våran måltid så kommer det fram en snubbe i 30-års åldern och säger till Bella "ursäkta, men jag tror du tappade något .. ungeför hundra gafflar" vi fick oss ett gott skratt sådär på kvällskvisten. Sen gick vi hem, somnade väl ungefär vid tretiden. Tackar min bästa vän för en superkul helg ♥ pussss


I just wanna make you sweat

Jag, Bella och hennes syster poppar på här i Whitesand. Ikväll blir det nog luleå mest troligt. Cruising där! Kan leverera. Men får se hur det blir, väntar på besked av Olivia om hu det blir. Men igår tog vi det enbart lugnt och chillade på. Var förbi Viktor en sväng, socialiserade. Sen så somnade vi ändå tidigt. Men nu avrundar jag. Puss


En miljon på kontot, men ingenting att leva för

Sitter på skolan och väntar på Bella, eller sitter bredvid henne. Tur att det fanns en ledig dator annars hade jag fan inte orkat. Haha, pappa kom nyss och hämtade min cykel som har stått här sen i torsdags. Var verkligen inte så smart att lämna den på skolan, för den har blivit vandaliserad. Moget ens. Men förstår "vandalerna", det finns ju verkligen inget att göra i Piteå så vem slaktar inte en cykel om man hittar en. Eller? Lol. Idijats. Idag blir det att umgås med Bella, som vanligt, men alltid lika kult. Får se vad vi hittar på. Men nu har jag inte så mycket mer att komma med. Bra, tack, hej.


soffan är silvertejpad men drömmen kommer att hålla

Det var ett bra tag sen jag bloggade. Men jag skriver bara då jag jag känner att jag vill skriva av mig. Eller när jag känner att jag har nånting på hjärtat, eller inte har något bättre för mig. Sista tiden har väl varit rätt lugn, samtidigt som den har varit helt galen. Drygt två veckor tills jag tar studenten, helt sjukt. Känns som stt det var igår jag satt där i lilla samlingssalen första dagen i ettan och funderade på om jag valt rätt linje. Såg alla främmande personer som jag funderade på vad dem var för typer. Nu tillhör några av dem som var med då världens bästa klass. För jag tycker verkligen det, att klassen jag går i är urhärlig. Kommer sakna dessa så sjukt mycket. Men that's life. Jag kan säga en sak, att våran studentvecka kommer bli galen. De ni! Nu ska jag avrunda med en bild.

every open door

Snart kommer mina fina flickor Emma, Olivia & Malin hit. Föresten så har jag haft en awesome helg vilket känns i kroppen nu. Men vi ska iallafall få lite plgg bortgjort ikväll, hoppas vi. Bra tack hej.

...

Fett jävla cool jag är, då vet ni!


sjukt jävla less

Less att vara sjuk, less dig, less mitt rum, less att vi inte har kiwi, less huvudverk, less hosta, less less less less som fan helt enkelt.
fan fan fan det skulle va du

Har så otroligt fina vänner, stoltast.

Är hemma från skolan idag, är förkyld som fan. Men det är i och för sig bättre nu än då jag vaknade. Måste då på skolan i morgon hur jag än mår. Idag kommer mina fina hem från turkiet. Nu funderar jag på att lägga mig på balkongen, det är ju trots allt jävligt soligt så.

I'm gonna push you first

Umgåtts med Bella idag, sen så joinade vi några i Badhusparken och gick sedan hem till Jonas. Var lite folk där, sen drog jag och Bellla och satte oss på en parkbänk och stirrade på en fontän. Nu ligger jag och ser Tusenbröder, kan verkligen inte bli less den serien. I morgon börjar jag nio vilket känns skönt. Nu ska jag fortsätta kolla och sen sova. Puss på er readers

yes

Superfint väder idag, tror ingen har missat det? Idag slutar jag tolv, kan det bli bättre? Får se vad dagen har att erbjuda. Känner mig glad idag vilket är ett plus. Kan det bero på vädret eller, vad vet jag. Funderar om man skulle luncha på Subland. Tänkte det kanske låter gott, hehe. Nämen just nu har jag svenska vilket kanske inte levererar lika mycket som vädret. Mycket snack om vädret, vad hände där? Musiken i mina hörlurar levererar dock, himlen luktar plats, hjältar överallt. Jag, Malin och Johanna satte oss och försökte strukturera upp studentveckan på hålet vi hade nyss. Känns som att det kan lösa sig till och med. Det känns ju bara allmänt underbart. Nu svamlar jag bara, herrå.


oh baby baby

Hello mina readers. Sitter och kollar Big Brother, sjukt trött och sliten efter helgen. Har haft en superkul helg. I fredags så var jag och Bella på bio och såg The Lincoln Lawyer, bra film. Sen så övernattade jag hos henne i Whitesand. Igår var det första cruisingen för i år och det var väldigt kul. Somnade vid sextiden i morse och sov endast fem timmar. Fick ett oväntat samtal igår och det gjorde mig sjukt förvånad. Men hade iallafall en underbart kul kväll med fina personer. Idag har jag umgåtts med Bella och vi har enbart tagit det lugnt. Nu ska jag börja avrunda. Puss på er, ni får gärna föröka er mina få läsare!

Get crazy, get wild ..

Har rensat skallen med hjälp av en promenad i cirka en halvtimme. Skönt som fan. Nu ordna det då upp sig en aning. Nu ska jag skåla men Lemon Lime-saft. Gott.

Jag kan bara säga hur det känns.

Förkyld som fan, och avis på Mamma som far till Turkiet i morgon. Vill ha låga Converse. Vill ha sommar. Vill ha dig. Vill ha helg. Vill vara frisk. Vill ha Cola. Men mest av allt vill jag ha sommar. Vaddådå?

action in the house

Tack för en underbar helg, och tack för att jag har så fina vänner! ♥

Jag gråter bara i regnet

Måste bara medge att jag har haft ett toppenlov, mitt sista påsklov ever. Kommer att sammanfatta det med bilder!
pussss

RSS 2.0