:)

Hejhej, har inte bloggat på länge men tänkte iallafall ändra på det och berätta lite om den senast tiden. Första veckan i skolan är avklarad, första veckan på sista året. Det känns konstigt att det är sista året, men ändå otroligt skönt! Jaja, första veckan gick bra, och det känns inte helt fel att jag kommer vara ledg varje fredag, för tack vare våran religionslärare så fick vi flytta den enda lektionen som vi hade på fredagar till måndagmorgon! Soft så att säga. Jaja, i fredags så firade vi Alexandra som fyllt 18, var inte tänkt att jag skulle dricka men det blev så ändå. Sen har jag åkt på världens förkylning så resten av helgen har jag legat och sett film och sovit typ. Känns som att det börjar bli lite bättre men får se hur det blir med den saken. Skola i morron då, bara att vänja sig vid tanken! Nu orkar jag inte skriva nå mera, tjing!


bella <3

;-D

Hejhej, ligger i bellas säng och läser bloggar. Vi ska snart se film eftersom det inte är så bra väder så finns det ju inte mycket annat att göra kan man ju säga. Skolan har börjat, känns bra att detta är sista året, men dock känns det även ganska overkligt! Aja, har verkligen inte mycket att skriva nuförtiden. Tjing!


baby, understand!

;-)

Du är äcklig och tänker bara på dig själv och på saker som ska få dig själv att må bra. Skulle du någonsin bry dig om någon annan än dig själv så skulle jag bli chockad. Idiot! Tur att det finns normalt folk i alla fall ;-)


waka waka

Hej, har inte bloggat på länge, inte haft tid :) Men nu har iallafall pdol tagit slut så ska försöka hinna med lite bloggning! Det har varit superkul och nu sitter jag här hos bella och vi har pratat om allt kul vi upplevt i helgen. Jobb i morron, två veckor kvar! men nu ork jag it hejn nåmer ;) tjinnnnnng

RSS 2.0